Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Accident mortal! Un bărbat și-a pierdut viața, iar altul a fost rănit

Un barbat in vârstă de 58 de ani, din comuna Brodina, județul Suceava, a condus autoutilitara pe strada Calea Bucovinei, pe raza oraşului Vicovu de Sus, pe direcția de deplasare Vicovu de Sus – Straja, apoi a efectuat manevra de depășire a unui biciclist, a pierdut controlul autoutilitarei, pătrunzând pe constrasens, părăsind partea carosabilă și a lovit un cap de podeț, după care a lovit două persoane ce se aflau pe podeț.

În urma impactului, care s-a produs marți, a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 66 de ani și rănirea unui alt bărbat în vârstă de 70 de ani, ambii din localitate.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ urmand a fi transportat la Spitalul Municipal Rădauți pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului și a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*