Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

FOTO Accident grav produs de o șoferiță, angajată a MApN. Femeia era beată

Un grav accident produs de o șoferiță, angajată a MApN, a avut loc pe 11 aprilie, în județul Suceava, la Vatra Dornei. În data de 11 aprilie 2022, în jurul orelor 20:00, pe strada Bârnărel din municipiul Vatra Dornei, Ioan C. în vârstă de 65 de ani, care se deplasa pe marginea carosabilului, pe lângă bicicletă, a fost lovit de o mașină condusă de către Andreea D. în vârstă de 31 de ani.

În urma accidentului, Ioan C. a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis , iar șoferița a părăsit locul accidentului. Femeia a fost identificată de către polițiștii dorneni la o distanță de aproximativ 500 sute de metri față de locul accidentului,  în mașină, dormind cu capul pe volan. Polițiștii au testat-o cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o concentrație de 1,77 la mie alcool pur în aerul expirat.

Șoferița este militar profesionist, angajată în cadrul unității militare din Prundu Bargaului, jud. Bistrita Nasaud.
Ioan C. a fost transportat la spitalul municipal Vatra Dornei unde i s-au acordat ingrijiri medicale, după care a fost transportat către Spitalul Judetean Suceava.

În cauză se efectuează cercetări pentru “conducerea unui autovehicul, în stare de ebrietate”, “vătămare corporală” și “părăsirea locului accidentului”, cercetarile urmând a fi preluate de către procurorii din cadrul Parchetului Militar.

foto info trafic 24


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*