Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Un bărbat a murit după ce a fost împușcat de un vecin. Bărbatul împușcase un taur, dar glonțul a trecut prin animal, printr-un perete și s-a oprit în bărbat

Un bărbat a împușcat un taur, dar glonțul a trecut prin animal, un perete și a rănit un vecin. În cursul acestei zile, in jurul orei 07.50, IPJ Suceava a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe raza satului Holda ce aparține de orașul Broșteni, o persoană a fost rănită.

Un bărbat de 37 de ani, localnic, a încercat să sacrifice într-o anexă a gospodariei o bovină (taur), fiind ajutat și de către un vecin.

Întrucât animalul a devenit agitat, a mers în casă și a luat o armă de vânătoare pe care o deține legal și a efectuat un foc asupra animalului. Glonțul a trecut prin corpul animalului, printr-un perete al anexei și a lovit victima (pe vecinul său de 33 ani care era poziționat lângă peretele exterior al grajdului.

Cu toate că lucrătorii SMURD deplasați la fața locului au acordat ingrijiri medicale și au desfășurat manevre de resuscitare, in jurul orei 09.00 a fost declarat decesul victimei.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă complexă formată din polițiști din cadrul IPJ Suceava Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoase dar și laboratorul criminalistic mobil din cadrul Serviciului Criminalistic, activitățile de cercetare fiind coordonate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei în vederea încadrării juridice a faptelor și dispunerii măsurilor procedurale și procesuale legale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*