Miercuri 29 Mai 2024, Actualizat acum 149 zile 12:00 am

Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia: recâștigarea și reeducarea mersului la sol

Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia este cea mai complexă soluție din Europa pentru recuperarea medicală a pacienților cu afecțiuni neurologice, ortopedice, cardiovasculare, pneumologice sau reumatologice. Principalele elemente distinctive includ tehnologia robotizată de ultimă generație, echipa medicală cu experiență internațională și capacitatea extinsă de internare, în rezerve cu un înalt grad de confort.

Indego este un dispozitiv medical robotizat de tip exoschelet. Se adresează pacienților care, din diverse cauze, au pierdut abilitatea de a menține ortostatismul, capacitatea de a sta în poziție verticală, și ulterior de a merge.

Sistemul Indego dispune de o serie de caracteristici unice. În primul rând, are o greutate mică, este modular, ceea ce-l face foarte ușor de asamblat și utilizat.

Fiecare modul se poate ajusta după dimensiunile fiecărui pacient. Softul permite două categorii de terapii. O categorie este dedicată pacienților cu leziuni medulare complete, care nu pot iniția nicio mișcare. A doua categorie este dedicată pacienților cu paralizii, care pot iniția anumite mișcări, dar nu suficiente pentru a fi independenți.

Caracteristicile terapiilor, viteza ciclului de mers, lungimea pasului și înălțimea membrului inferior care execută pasul în ciclul de mers pot fi ajustate în timp real de către fizioterapeut. În funcție de particularitățile fiecărui pacient, se ajustează în timp real și gradul de implicare al dispozitivului asupra terapiei.

Includerea sistemului Indego în planul de tratament al pacienților în Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia are avantaje importante, contribuind în mod esențial la atingerea obiectivului suprem pentru fiecare pacient – independența.

Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia este parte din Rețeaua Medicală Arcadia și este dedicat reabilitării funcționale și creșterii calității vieții pacienților, prin obținerea unui grad cât mai extins de autonomie. Programele de recuperare sunt adaptate perfect nevoilor fiecărui pacient, în funcție de diagnostic și de stadiul de evoluție al afecțiunii.

Programează o consultație: 0232 920

http://www.arcadiarecuperare.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*