Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Autorul unui accident mortal, trimis la pușcărie

Autorul unui accident mortal a fost dus, luni,  în Penitenciarul Botoșani. Alexandru Gabriel Bobu, de 27 de ani, a fost condamnat la pedeapsa de 1(un) an și 7 (șapte) luni închisoare, pentru infracțiunile de ,,ucidere din culpă” și ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Accidentul a avut loc în 2019, când bărbatul a produs un accident rutier în urma căruia un bărbat de 29 de ani, a murit. Accidentul s-a petrecut pe drumul naţional 2H.  Autoturismul VW Golf condus de Bobu a scăpat de sub control. Mașina a ieșit de pe șosea, a lovit un stâlp de iluminat, fiind proiectată apoi într-un gard metalic şi în poarta şi fântâna unei case. La locul accidentului au fost identificaţi doi răniţi grav, şoferul Gabriel Bobu, de 24 de ani, din Putna, semiconştient, prezentând mai multe leziuni şi Ionel Popescu, de asemenea localnic, pasagerul de 29 de ani, proiectat în afara maşinii şi aflat în stare de inconştienţă.

Pasagerul a murit la scurt timp, chiar dacă medicii sosiți la fața locului au făcut minute în șir manevre de resuscitare. Șoferul avea 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*