Miercuri 29 Mai 2024, Actualizat acum 149 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO O casă a luat foc din cauza instalației ornamentale pentru sărbători

O casă a luat foc din cauza instalației ornamentale pentru sărbători. Incendiul a avut loc sâmbătă, în județul Suceava. Pompierii militari ai Detașamentului Suceava împreună cu lucrători ai SVSU Ilișesti, au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Ilișești.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la anexele gospodărești (șură și grajd) și la acoperişul casei de locuit cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor pentru două femei (38 și 60 de ani) care au suferit un atac de panică. Ulterior acestea au refuzat transportul la spital.

Au ars anexele gospodărești pe o suprafață de aproximativ 240 de metri pătrați și acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 140 de metri pătrați.

Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la o instalație de iluminat ornamentală. Incendiul a fost lichidat la ora 18:30, iar pompierii au salvat restul casei de locuit.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*