Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO Accident cu trei victime!. Impact frontal între două mașini

Un accident cu trei victime a avut loc, miercuri dimineață, pe raza localității sucevene Dumbrăveni (E85). Este vorba despre o coliziune fronală între două autoturisme din care au rezultat trei victime, două dintre acestea fiind încarcerate.

Intervin pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul a două echipaje SAJ.
Persoanele încarcerate (femei) au fost extrase din autovehicule și predate ambulanțelor trimise la fața locului. Acestea fiind conștiente cu diferite leziuni și traumatisme. Cea de-a treia victimă este monitorizată la fața locului de către un echipaj SAJ, potrivit ISU Suceava.

Un șofer de 70 de ani, din municipiul Botoșani, a produs un accident rutier, miercuri dimineață, pe drumul Botoșani- Suceava, pe raza localității sucevene Dumbrăveni. Ilie M. conducea autoturismul Volkswagen Touran, pe DN29, jud. Suceava, din direcția Salcea către Dumbrăveni, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu autoturism Volkswagen Polo, condus de Carmen C. de 45 ani din comuna Dumbraveni.

Carmen C., dar și o pasageră de 41 de ani, Simona A., ambele din Dumbrăveni, au fost rănite și transportate la spital.

Botoșăneanul este cercetat de polițiști pentru vătămare corporală din culpă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*