Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Vezi cine a preluat conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava!

Un ofițer specialist de poliție a preluat conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava. Începând cu data de 12 decembrie a.c., a fost împuternicit pentru conducerea acestei instituții ofițerul specialist de poliție (cu grad profesional subinspector) Cosmin – Vasile Butnariu, originar din Dorohoi.

Acesta va conduce SPCRCIV Suceava  pentru o durată de șase luni. Între anii 2017 – 2021, ofițerul și-a desfășurat activitatea în cadrul IPJ Suceava, iar din 2021 până în prezent a coordonat activitatea compartimentului permise de conducere din cadrul S.P.C.R.P.C.Î.V. Bihor.

Subinspectorul de poliție Cosmin – Vasile Butnariu este absolvent al Facultății de Științe Economice și Administrație Publică – Specializarea Administrarea Afacerilor și al Facultății de Drept și Științe Administrative – Specializarea Drept, ambele din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava.

Ofițerul de poliție deține atestatul de examinator pentru categoriile și subcategoriile B, C, CE și D.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*