Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO Flăcări uriașe noaptea trecută! O casă a fost distrusă de un incendiu

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de joi spre vineri, în localitatea suceveană Stulpicani. Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului și cei ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai SVSU Stulpicani au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Stulpicani.

La sosirea echipajelor ardea generalizat casa de locuit cu pericol de propagare la o anexă și la locuința învecinată. Incendiul a fost lichidat la ora 00:10.

Au ars acoperișul și mansarda casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați, elemente textile, elemente de mobilier și aparatură electrocasnică. S-au degradat parterul locuinței pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați și alte bunuri din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică (scurcircuit). Din fericire, nu s-au înregistrat victime iar pompierii au salvat anexa și locuința învecinată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*