Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Vodka bio Voronskaya, prezentată la târgul internațional de la Paris

Vodka bio Voronskaya, produsă la Botoșani, este prezentată la târgul internațional SIAL de la Paris (Franța). Compania  Prodalcom SA  Botoșani urmărește creșterea exporturilor de băuturi alcoolice, mizând pe Voronskaya Bio, unul dintre putinele branduri de vodka bio la nivel european.

La târgul SIAL de la Paris, care se desfășoară în perioada 15-19 octombrie 2022, sunt 7.000 de expozanti din 150 de țări.

Printre primii vizitatori ai standului Prodalcom amenajat în cadrul târgului din Paris s/au aflat președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Aurel Simion, însarcinata cu afaceri de la Ambasada Romaniei în Franța, Sena Latif,  dar și Decebal-Stefanita Pădure, membru în Comitetul Economic și Social European

Informatii suplimentare:  Târgul SIAL Paris este în cadrul complexului expozițional Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, în perioada 21-25 Octombrie 2018. Suprafața totală a târgului este de 250.000 metri pătrți.

SIAL a fost înființat în 1964 de mai multe grupuri, printre care Confédération Générale de l’Alimentation en détail (Confederația Generală a Comerțului Alimentar cu Amănuntul) și la inițiativa autorităților publice (Ministerul Agriculturii (Franța), Ministerul Agriculturii, Paris Camera de Comerț ). Douăzeci și șase de țări au participat la primul târg, care a avut loc la Centrul de noi Industrii și Tehnologii (CNIT) din La Défense , în cadrul Săptămânii Internaționale a Alimentelor. Al doilea SIAL a avut loc în 1966, de asemenea la CNIT.

Spectacolul a avut loc la Centrul Expozițional Gate Gate din Versailles din 1968 până în 1984 și la Parcul Expozițional de Nord Paris-Villepinte din 1986.

SIAL Paris a dat naștere la șase alte târguri comerciale, toți membrii rețelei SIAL Group, în China, în Emiratele Arabe Unite, Canada și Brazilia. În 2014, grupul SIAL lansează o nouă sală comercială în Filipine, numită SIAL ASEAN.

Vizitatorii târgului provin din diferite sectoare ale industriei alimentare, cum ar fi distribuția, comerțul, serviciile alimentare etc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*