Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Bloc zguduit de o explozie la o butelie. 16 apartamente au fost afectate

Un bloc din Vatra Dornei a fost zguduit de o explozie din cauza unei butelii. Nu mai puțin de 16 apartamente au fost afectate. Explozia nu a fost urmată de un incendiu, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Intervin pompierii militari cu doua autospeciale de stingere, cu sprijinul unui echipaj SAJ. O femeie, in varsta de 79 de ani, a suferit arsuri minore la nivelul mainilor si pe făță. Aceasta a fost preluata de echipajul SAJ si transportata la spital, pentru investigatii suplimentare.
De asemenea, in urma exploziei, o usa metalica de la intrarea unui apartament de la etajul II a fost deformata, iar in interior a ramas blocat proprietarul. Salvatorii au deblocat usa si l-au eliberat pe barbat.

In urma cercetarilor, au fost identificate 16 apartamente afectate, unul distrus, iar restul cu diferite distrugeri (ușile de la intrare, tocurile, tencuiala etc.). De asemenea, doua autoturisme parcate langa bloc au fost avariate (geamuri sparte). La fata locului va ajunge si un reprezentant al Inspectoratului de Stat in Constructii care va evalua situatia.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*