Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

În ce măsură îți poate afecta videochatul viața amoroasă?

studio videochat Bucuresti

În ziua de azi videochatul este un subiect foarte fierbinte. Ce bărbat nu visează o ocazie de a vorbi cu frumoasele de pe platformele de videochat și ce femei nu-și face calcule și planuri cum ar fi să câștige cât ele? Pe de altă parte, când vine vorba de videochat, atât bărbații, cât și femeile se gândesc cum le-ar putea afecta acesta viața amoroasă.

 

Există foarte mulți bărbați care visează cu ochii deschiși la o conversație cu un model de videochat, dar nu-și materializează visul de teamă să nu fie judecați greșit de iubita sau de soție. Iar femeile care vor să devină modele de videochat și n-o fac, renunță la acest prospect pentru că le este frică să nu fie etichetate într-un mod negativ de partenerii lor de viață.

 

Însă asta nu înseamnă că videochatul este doar un ideal de care foarte puțini au de fapt parte. Nicidecum. Doar în România există peste 2000 de studiouri de videochat unde lucrează zeci de mii de modele, iar fiecare din aceste femei are fanii săi. Videochatul este fără doar și poate o industrie de milioane de dolari, iar asta se întâmplă pentru că există atât cerere, ctâ și ofertă și pentru că sunt o mulțime de persoane cărora videochatul nu le influențează în niciun fel viața amoroasă, ba mai mult, dacă o face, o face într-un mod pozitiv.

 

Ce influență are videochatul asupra vieții amoroase?

 

Ca membru al unei platforme de videochat

 

Chiar dacă ești un bărbat care se află într-o relație serioasă, bazată pe iubire și respect, nu ar trebui să te jenezi deloc dacă la un moment dat, împins de curiozitate îți faci un cont pe o platformă de videochat. Dacă vorbești cu un model de videochat nu este ca și cum ai înșela pe cineva deoarece studiourile de videochat interzic complet modelelor lor să se întâlnească cu membrii platformelor de videochat și chiar să le ofere acestora informații personale.

 

Cu alte cuvinte, dacă te înscrii pe o platformă de videochat este ca și cum ai viziona un film erotic sau ai citi o carte de dragoste pentru doza de fantezie este axact aceeași și chiar dacă ți-ai dori acest lucru, nu ai putea niciodată să-ți dai întâlnire cu personajele.

 

Iar partenera ta de viață, ar trebui să fie mândră că îți satisfaci astfel nevoia de a intra în contact și cu alte persoane pentru că această abordare dă dovadă de maturitate și de faptul că știi cum să-ți satisfaci o nevoie firească, fără să rănești pe nimeni.

 

Ca model de videochat

 

Un bărbat care merită să te aibă lângă el ar trebui să înțeleagă pe deplin de ce ai ales videochatul în locul oricărei alte cariere pe care ai fi putut s-o ai. Ca model de videochat câștigi bine și poți fi o femeie complet independentă, care își alege partenerii doar din iubire și nu din alte considerente.

 

În plus, dacă lucrezi la un studio videochat de top, partenerul tău, oricât ar fi de gelos, ar trebui să stea liniștit pentru că o întâlnire reală între tine și fanii tăi nu se va materializa niciodată. De fapt, dacă preferă să știe că intri cât mai puțin în contact cu alți bărbați, partenerul tău ar trebui să fie fericit că ai ales videochatul deoarece, ca model de videochat, contactul fizic cu cineva în timpul serviciului este pur și simplu imposibil.

 

Membrii platformelor de videochat te pot contacta atunci când ești logată pe platforma pe care o folosești și de asemenea îți pot trimite chiar și cadouri, sub formă de bonusuri. Dar nu știu de fapt nimic despre tine și nici nu pot afla pentru că toate informațiile tale reale sunt confidențiale și ei știu că tot ceea ce faci nu este altceva decât un număr de teatru executat impecabil.

 

În loc de concluzie

 

Dacă o relație serioasă era motivul pentru care te abțineai să te înscrii pe o platformă de videochat sau refuzai să devii model, atunci poate ar trebui să explici mai bine partenerului decizia ta. Dacă îi spui aceleași lucruri ca cele pe care ți le-am prezentat și eu noi aici, atunci sunt șanse mari să te înțeleagă!


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*