Sâmbătă 24 Februarie 2024, Actualizat acum 54 zile 12:00 am

Accident pe DN17! Un tânăr s-a răsturnat cu un Audi

Foto: arhiva

Un tânăr  a produs un accident rutier, sâmbătă, pe DN 17, în comuna suceveană Vama. Florin F., de 30 de ani, din comuna botoșăneană Tudora, în timp ce conducea auto marca Audi, având direcția de deplasare municipiul Câmpulung Moldovenesc spre municipiul Suceava.

Ajuns într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu a adaptat o viteză corespunzăbtoare la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul fiind proiectat în parapetul metalic de pe partea dreaptă a sensului său de deplasare, ulterior acesta rămânând răsturnat pe partea carosabilă, pe partea laterală stânga.

În urma producerii accidentului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale ușoare la membrele superioare, fiindu-i acordate îngrijiri medicale în ambulatoriu. Totodată, acesta a refuzat să fie transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri mediale amănunțite. Tânărul era singur în mașină. El nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.  Polițiștii fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*