Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

De ce este managementul deficitar al flotei o problemă și cum să rezolvi asta?

Cu prețul în creștere al vehiculelor, organizațiile și reprezentanții acestora se află sub o presiune crescândă de a își folosi flota auto cât mai eficient, având în vizor ca în concomitent să prelungească perioada de utilizare a fiecărui vehicul. 

Majoritatea managerilor de flotă auto resimt acut nevoia crescândă de a avea un sistem de management al flotei pentru a îi ajuta să sporească funcționalitatea, productivitatea și în același timp să facă cele mai educate alegeri cu privire la flota lor.

Realizarea managementului proprieii flote fără a deține cunoștințele și experiența relevante atât de necesare, pot îndepărta companiile de la luarea unor decizii potrivite și automat le vor îndepărta și de creșterea profiturilor. 

 

Cum te poți asigura că ai un management competent al flotei?

Apelează la specialiști în a căror zonă de competență sunt centrate serviciile de management al flotei auto

Lucruri precum asigurarea mașinilor, întreținerea lor, chiar și vânzarea sau achiziția vehiculului pot figestionate de BusinessLease.ro. 

Cum funcționează acest tip de parteneriat

Procesul este eficientizat, astfel încât în urma contactării companiei care se dedică serviciului de leasing, vei primi o cotație sau vei programa o întâlnire de consultanță. După acest prim pas, urmează semnarea unui contract, apoi managementul flotei va fi asigurat de campanie.

Creșterea profitului prin managementul flotei

Necesitatea managerierii unei flote este una dintre principalele surse de cheltuieli într-o organizație. În urma achiziției, mententanța regulată este inevitabilă pentru longevitatea autovehiculului și a productivității. 

Obiectivul oricărei organizații este deastfel să cheltuie mai puțîn, să câștige mai mult și în același timp să păstreze standarele operaționale înalte. 

 

Fără mentenanță corespunzătoare, creșterea costurilor este absolut inevitabilă. O cheltuială extrem de crescută nu garantează o performanță optimă a vehiculelor. Cu un management al flotei realizat de experți în acest domeniu mentenața mașinilor va fi realizată perfect. 

Înlocuirea pieselor deteriorare a unei mașini poate fi un proces lung și anevoios – cu atât mai mult când un furnizor îți livrează componente de slabă calitate. O companie specializată pe managementul flotei are parteneriate cu service-uri auto de încredere, care au dezvoltat relații de success pe termen lung, astfel, și acest risc dispare.

Concluzionând, stabilirea unei relații de business cu o companie de management al flotei te va ajută în multe aspecte, fiind un mediu cu resurse diverse și expertiză pe măsură, ca tu te poți concentra pe afacerea ta și fi cu kilometri înaintea competiției

 

Sursa foto: Unsplash.com


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*