Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Casele de pariuri cu cele mai multe competiții sportive

Sports betting

Casele de pariuri pot fi clasate după mai multe criterii. Pariorii aleg o casă de pariuri analizând toate aspectele care îi interesează. Fie că vorbim despre bonusurile pe care le oferă casele de pariuri sau despre cote și oferta sportivă, toate acestea sunt lucruri în funcție de care pariorii se ghidează atunci când aleg o casă de pariuri la care să parieze. O să îți prezint 3 case de pariuri deschise azi cu cele mai multe competiții sportive.

1.      Betano

Betano este o casă de pariuri de top din România care atrage tot mai mulți utilizatori datorită ofertei de pariere de care dispun și a bonusurilor și promoțiilor pe care le oferă clienților săi. Betano oferă anual pariuri pe 230.000 evenimente sportive și sociale din 4.5000 de ligi sportive locale și internaționale de top. Dacă vorbim de sportul rege, la Betano vei găsi chiar și Liga a 4a din Islanda sau campionatul de under 19 din Norvegia.

Nici dacă vorbim de meciuri exotice, Betano nu ne dezamăgește. Vei găsi în oferta sportivă inclusiv meciuri din Coasta de Fildeș. Deși te aștepți să găsești vreo 2 opțiuni de pariere pe aceste meciuri, lucrurile nu stau deloc așa. Betano stă bine și pe oferta sportivă din Liga 1. Din punct de vedere al ofertei sportive, Betano se situează pe locul 1.

2.      Netbet

Netbet este casa de pariuri preferată de majoritatea pariorilor din România, inclusiv de pariorii care preferă sporturile de nișă. La Netbet găsești peste 30 de discipline sportive, chiar și sporturi care sunt greu de găsit la alte agenții de pariuri.

Poți paria pe hochei galic, haltere, tir cu arcul, caiac canoe și chiar bandy. Netbet acoperă foarte multe competiții sportive și va reuși să mulțumească orice tip de parior. Tot la Netbet poți paria și pe meciuri de Counter Strike, Dota sau League of Legends.

Sunt oferite foarte multe pariuri antepost pe toate competițiile posibile, inclusiv pe campionate de hochei de gheață din Finlanda, Suedia sau Norvegia. Dacă vorbim de sportul rege, atunci Netbet oferă posibilitatea pariorilor săi să parieze și pe competițiile mici și medii și chiar și la partidele mai puțin importante vei găsi o gamă largă de handicapuri europene și pariuri combinate.

De asemenea, Netbet este singura agenție de pariuri, alături de Betano, care oferă pariuri live pe cornere la meciurile din România Liga 1. Netbet are fără îndoială una din cele mai bune oferte pe fotbal.

3.      Superbet

Superbet este una dintre cele mai apreciate case de pariuri din România și se află în topul acestora, atât în mediul online, cât și în mediul offline. Oferta sportivă de la Superbet poate satisface preferințele oricărui parior, fie el profesionist sau amator. Superbet vine cu un avantaj mare în ceea ce privește competițiile pe care le oferă pentru pariere și anume că se axează mult pe sportul românesc.

Superbet a fost prima agenție de pariuri care a oferit pariuri pe campionatele naționale de baschet, handbal sau volei. Superbet acoperă aproximativ 10 sporturi, dar cu multe competiții și oferte de pariere.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*