Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Arbore prăbușit pe carosabil din cauza vântului și a zăpezii pe DN 18

Un arbore s-a prăbușit pe carosabil pe DN 18, la Șesuri, în județul Suceava, din cauza vântului și a zăpezii. Pentru degajarea carosabilului intervin lucrători ai SDN Câmpulung Moldovenesc – District Cârlibaba. Circulația a fost restricționată.

Meteorologii au prelungit codul galben de ninsori pentru județul Suceava. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în intervalul 08 decembrie, ora 09:30 – 08 decembrie, ora 18 se vor semnala ninsori moderate cantitativ, polei, intensificări ale vântului.

În intervalul menționat, în județele Suceava, Neamț, Bacău și la munte vor predomina ninsorile moderate cantitativ și va continua să se depună strat de zăpadă. În restul Moldovei vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și se va depune polei.

Precipitații predominant sub formă de lapoviță și ninsoare vor fi și în estul Munteniei, pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă și se va forma polei. În toată zona vizată, vântul va avea intensificări cu viteze în general de 50…60 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*