Vineri 21 Ianuarie 2022, Actualizat acum 20 zile 12:00 am

 

FOTO Casă distrusă de un incendiu la Cacica

Militarii Gărzii de Intervenție Solca și Gura Humorului, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cacica, Arbore și Botoșana, au intervenit cu șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit, luni, la o gospodărie din localitatea Cacica.
La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul casei de locuit și anexele gospodărești, cu pericol de propagare la gospodăria învecinată. Incendiul a fost lichidat la ora 15:20.

Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați și anexele gospodărești pe o suprafață de aproximativ 110 metri pătrați. S-au degradat circa 14 metri cubi lemn de foc, 2 metri cubi de cherestea și bunuri casnice. De asemenea, în incendiu a fost afectată și o anexă învecinată (șură) pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit, produs de un conductor electric defect sau deteriorat.
Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit în limitele găsite și casa de locuit a proprietății învecinate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*