Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Cele mai populare jocuri de păcănele în această toamnă

Toamna se stă mai mult în casă, unde fiecare caută soluții pentru a se relaxa. Unii gătesc, alții se uită la filme ore întregi, iar alții preferă distracții care implică mai multă adrenalină, cum ar fi jocurile de cazino, în special sloturile online.

Cine are idee despre acest domeniu știe și câteva „secrete” care îl ajută să se distreze la cazino online gratis și fără depunere. Urmărește ofertele și trebuie doar să își deschidă cont. Nu are nevoie de bani pentru a juca.

„Păcănele” online sunt printre cele mai populare jocuri de pe Internet datorită graficii, temelor variate, dar și faptului că există întotdeauna posibilitatea ca o rotire să declanșeze un câștig mare. Din acest punct de vedere, distracția este una aparte. Nu ai cum să câștigi bani în timp ce te uiți la filme…

Reprezentanții cazinourilor de pe Internet au anunțat care sunt cele mai jucate păcănele în această toamnă:

SHINING CROWN

Pe primul loc nu putea fi decât Shining Crown. Producătorul EGT a dat lovitura cu acest slot cu fructe și șeptari, care în ultimii ani și-a făcut intrarea în forță pe platformele licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc. Vedeta jocului este coroana strălucitoare (Wild), care se multiplică pe toată coloana și înlocuiește orice simbol (cu excepția simbolurilor Scatter) dacă se pot forma combinații câștigătoare.

Sunt 10 linii de plată și 4 jackpoturi progresive, dar ceea ce atrage cel mai mult este faptul că Shining Crown are Payout ridicat și volatilitate scăzută, însemnând că te poți distra timp îndelungat cu un buget mic. De asemenea, fiecare câștig poate fi multiplicat prin funcția Gamble.

JUMANJI

Acest slot a fost „ajutat” să ajungă în top și de popularitatea filmului cu același nume, din care s-a inspirat. Simbolurile sunt animalele din junglă, regele leu plătind cel mai bine. Sunt nu mai puțin de 30 de linii de câștig și multe funcții specifice:

Sticky Vines oferă runde suplimentare în care toate simbolurile care formează o combinație câștigătoare în jocul de bază și toți jokerii rămân fixați pe role, deci sunt șanse mari să fie obținute câștiguri substanțiale;

Monsoon Wilds este o funcție care poate fi declanșată de orice rotire, la întâmplare. O rolă sau două sunt acoperite complet cu jokeri în timp ce restul rolelor mai fac un „spin”.

Wild Stampede este funcția în care ecranul este invadat de rinoceri, iar până la nouă jokeri aterizează în mod aleator pe role.

BURNING HOT

Este un alt joc cu fructe și cu șeptari, dar nu are grafică la fel de performantă precum Shining Crown. Pe de altă parte, apare trifoiul cu patru foi, care, pe lângă 7, dolar și steluță aduce câștiguri importante.

Cel mai valoros fruct este strugurele, cinci astfel de simboluri valorând 500 de monede. Plățile pentru un șeptar variază între 10 și 3000 credite. Sunt recompensați și numai doi șeptari opriți pe o linie de plată. În celelalte cazuri, este nevoie de trei simboluri pentru a câștiga ceva.

JOKER PRO

Înaintea fiecărei runde este aleasă miza, apoi se dă click pe „Rotire”. Este un joc cu multe funcții speciale, dintre care Freespins: un bufon ce aterizează pe role activează o rotire suplimentară cu avantajul extraordinar că toate simbolurile care apar pe rolele 1 și 5 devin simboluri wild, deci se transformă când este posibil să formeze combinații câștigătoare.

Payout-ul este destul de ridicat, de 96%.

STARBURST

Este un joc cu diamante de forme și culori diferite, în care cel mai important rol este jucat de steaua multicoloră – simbolul Wild – care se extinde pe toată coloana și generează rotiri gratuite. Câștigurile pe liniile de plată sunt realizate atât de la stânga la dreapta (clasic), cât și de la dreapta la stânga, iar plata poate fi și de 5.000 de monede pentru o singură rotire. Combinațiile câștigătoare se disting prin efecte de grafice luminoase. Un „big win” este însoțit de jocuri de artificii.

SIZZLING HOT JOKERS DAILY JACKPOT

Este un slot lansat de Novomatic, cu 5 linii de plată, pe care rulează fructe și șeptari. Ca și la Starburst, combinațiile câștigătoare se formează și de la dreapta la stânga, nu numai de la stânga la dreapta. Câștigurile aduse de simbolurile Scatter se adaugă la liniile de câștig obișnuite.

FINN AND THE SWIRLY SPIN

Cu o rată de câștig de 96,6%, slotul produs de NetEnt are linii de plată atât pe orizontală, cât și pe verticală. Este nevoie de trei simboluri de același fel pentru ca rotirea să fie câștigătoare. Simbolurile urmează forma unei spirale. La fiecare învârtire norocoasă, simbolurile respective dispar și fac loc altora, fiind posibile câștiguri în cascadă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*