Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Frigul lovește România! Anunțul făcut de directorul ANM

Primele zile ale lunii octombrie au fost frumoase și am avut parte de soare și de temperaturi normale pentru această perioadă. Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, vine cu vești proaste în ceea ce privește vremea. Potrivit acesteia, temperaturile vor scădea destul de mult.

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a precizat, la România TV,  că de miercuri vremea se strică în anumite zone din România, subliniind că temperaturile înregistrate vor ajunge chiar sub normele înregistrate pentru această perioadă.

”Toamna frumoasă va mai fi în zona țării noastre prezentă și mâine pentru că vorbim și mâine în general de o vreme în general frumoasă, cu valori care să atingă și să depășească pragul unei zile de vară în partea de vest, nord-vest și centru a țării. De miercuri vom resimți o răcire mult mai accentuată pentru că ne apropiem de mediile climatologice și chiar valori sub norme în special în vestul, centrul, nordul țării, unde valorile de temperaturi în special în partea de nord-vest și nord-est a țării la nivelul maximelor nu vor depăși 13-14 grade Celsius, doar în extremitatea sudică, 21 de grade Celsius”, spune Elena Mateescu, directorul ANM.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*