Vineri 14 Iunie 2024, Actualizat acum 165 zile 12:00 am

Peste 200 de candidați suceveni înscriși pentru admiterea la școlile militare de subofițeri ale Jandarmeriei Române

Începând cu data de 2 septembrie 2021, Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava a desfășurat activități specifice de recrutare a candidaților pentru concursurile de admitere la școlile militare de subofițeri ale Jandarmeriei Române de la Fălticeni și Drăgășani.

La nivelul județului Suceava există un interes crescut pentru accederea în sistemul militar, un număr de 205 candidați, dintre care 156 bărbați și 49 femei din județ, înscriindu-se la concursul de admitere organizat de Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni.
După ce au depus documentele constitutive ale dosarelor de recrutare și au fost declarați apt din punct de vedere psihologic, 148 de candidați vor susține proba de evaluare a performanței fizice în perioada 25 septembrie – 05 octombrie 2021 la centrul zonal de selecție Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni.
În ziua de 23 octombrie 2021, candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice vor susține proba de evaluare a cunoștințelor în cadrul organizatoric realizat de Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava.
Ulterior, după data de 25 octombrie 2021 va avea loc examinarea medicală, iar rezultatele finale ale admiterii se vor afișa atât pe site, cât și la sediul unităților de învățământ, până la data de 18 noiembrie a.c.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*