Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Tânăra din America, care și-a găsit familia biologică la Suceava: „Nu pot să vă descriu în cuvinte ceea ce am simțit în ziua în care i-am regăsit”

O tânără din America își căuta familia biologică la Suceava. Ionela Manole s-a născut pe 16 ianuarie 1989 în Fălticeni, iar decembrie 1990 a fost adoptată de o familie din Florida. Și-a dorit enorm să își găsească familia biologică, iar visul său s-a împlinit.
De când am aflat că sunt adoptată am vrut să aflu cine este familia mea biologică. Aşa că în 2016 am decis să scriu acestei minunate pagini cu speranța de a-mi regăsi familia biologică. De atunci s-a urmat procedura legală, necesară pentru a afla cât mai multe informații despre familia mea biologică, dar din păcate fără succes deoarece toți frații mei sunt plecați din țară. Dar cea mai importantă informație, am primit-o chiar de la frații mei, care au scris paginii. În cele din urmă în septembrie 2021 au fost verificate toate informațiile primite și a avut loc reuniunea cu cele 3 surori ale mele și cei 2 frați, deoarece părinții biologici nu mai trăiesc. Nu pot să vă descriu în cuvinte ceea ce am simțit în ziua în care i-am regăsit. A urmat o reuniune minunată, dar şi cu lacrimi, eram cu toții copleşiți de regăsirea noastră. În sfârşit acum mă simt un om împlinit, regăsirea lor m-a făcut să realizez că a meritat așteptarea. Momentan ne auzim zilnic în special noi surorile, dar îmi doresc foarte mult să-i vizitez în curând. Deja plănuim cum să facem să ne întâlnim, chiar ele s-au oferit să mă ajute cu banii de avion. Visul meu a devenit realitate, mereu am simțit că familia mea biologică mă caută, de aceea aş dori pe această cale să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la regăsirea noastră”, a spus tânăra.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*