Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Jandarm de meserie, handbalist din pasiune pentru sport

Pentru plutonierul adjutant șef Doru Alexa, sportul și vocația se împletesc perfect, creând un echilibru în stilul său de viață.
Practicant de handbal de aproape 40 de ani, jucător în lotul național la juniori, participant la diverse turnee pe plan național și internațional, colegul nostru ne povestește cu entuziasm despre cea mai recentă realizare a echipei din care face parte.

În perioada 9-12 septembrie, formația Handbal Club Bucovina a participat la „Masters Handball World Cup”, competiție care s-a desfășurat la Omis, în Croația. Prezentă pentru prima dată la această competiție de anvergură, echipa a reușit să câștige medalia de aur la categoria 35+ după o finală foarte strânsă, colegul nostru având postul de coordonator de joc.
Militarul ne vorbește cu foarte multă pasiune despre acest sport și ne mărturisește că „prin muncă, viață sportivă și seriozitate, ajungi să reușești mai devreme sau mai târziu în viață”.
Poate vă întrebați ce au în comun handbalul și meseria de jandarm. Ei bine, susține că „ambele implică muncă în echipă, disciplină și devotament”. Pregătirea constantă, dedicarea și încrederea în sine sunt elemente cheie spre performanță în orice domeniu.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*