Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

VIDEO Reacția unui polițist din Suceava când a văzut că din mașina unui șofer iese fum. Mai mulți participanți la trafic l-au sprijinit!

Florentin are 32 de ani și este șeful Postului de Poliție Comănești. Astăzi, in jurul orei 16:20 polițistul se afla cu autospeciala de serviciu, pe un pod, într-o coloană de vehicule formată la ieșirea din municipiul Suceava către localitatea Dărmănești.

La un moment dat, polițistul a văzut că de la un autoturism aflat in fața sa la cca. 100 metri a început să iasă fum și sa se manifeste flăcări, fără ca șoferul să realizeze măcar acest lucru.

Imediat polițistul a pus in funcțiune semnalele acustice și luminoase, s-a deplasat lângă autoturismul care începuse să ardă, a oprit circulația pe ambele sensuri și a realizat o zonă de siguranță pentru celelalte vehicule și persoane.
Apoi a sărit în sprijinul șoferului, folosind extinctorul din dotarea autospecialei de poliție.

Exemplul polițistului a fost urmat și de către alți participanți la trafic, care au intervenit și l-au sprijinit.
Florentin a fost astăzi omul potrivit la locul potrivit și prin prezență de spirit și profesionalism a prevenit o situație care putea avea urmări din cele mai tragice în condițiile ambuteiajului creat la acea ora de vârf pe podul suspendat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*