Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Tânăr de 19 ani lovit mortal de o mașină

Un tânăr din județul Botoșani a murit, duminică, într-un cumplit accident rutier în județul Suceava. Acesta a fost călcat de o mașină pe raza localității sucevene Zvoriștea. Arthur Botez, din Mihăileni, se afla alături de alți prieteni în fața unui restaurant din localitate.

Din declarațiile unor martori, acesta a fost lovit mortal de o mașină.  Polițiștii spun că tânărul de 19 ani era întins pe carosabil.

La data de 15.08.2021, ora 05.40, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29 A în localitatea Zvoriștea, un bărbat a observat pe sensul său de mers, aproape de axul drumului o persoană întinsă pe partea carosabilă, pe care, deşi a încercat să o evite, a acroşat-o cu roata dreapta spate, în urma impactului aceasta suferind leziuni incompatibile cu viața. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*