Joi 23 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Gest de suflet din partea localnicilor unei comune din Suceava pentru două familii din Botoșani ale căror gospodării au fost distruse de inundații

Sprijin nesperat pentru  două familii, cu câte trei copii, din comuna botoșăneană Drăgușeni, ale căror gospodării au fost distruse de inundațiile din luna iunie. Mai mulți oameni din Iaslovăț, județul Suceava, au ținut să le sară în ajutor. Astfel, împreună cu primarul social democrat Ion Cotoară, localnicii din comuna Iaslovăț, din județul Suceava, s-au mobilizat și au reușit să le aducă celor două familii botoșănene puțină liniște.

Primarul comunei Drăgușeni, Eugen Nechita, a primit cu deschidere ajutorul oferit, iar prin intermediul angajaților din compartimentul asistență socială, a distribuit donațiile aduse de la Iaslovăț.

Cei doi primari au colaborat pentru a ajuta cele două familii. Donațiile au constat în: alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, pături, obiecte de uz casnic pentru bucătărie, jucării, dar și dulciuri, spre bucuria copilașilor.

Ambele familii au fost evacuate din locuința din cauza inundațiilor din luna iunie.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*