Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Jandarm sucevean, pe locul III la Bucovina Ultra Rock

Locul 1 la categorie și locul 3 la open pentru un jandarm sucevean, care a alergat 17 km la „Bucovina Ultra Rocks”

În weekendul 30-31 iulie, căpitanul Costinel Dascălu s-a bucurat de panoramele spectaculoase ale munților Bucovinei alături de cei peste 1.000 de alergători, la cea mai importantă competiție de alergare montană din România, „BUCOVINA ULTRA ROCKS”.

Iubitor de sport și natură, colegul nostru a reușit să obțină cel mai bun loc de pe podium la categoria sa de vârstă și locul 3 la open (pentru toate categoriile de vârstă), la cursa de 17 km, pe trasee cu o dificultate extremă.
„A fost o competiție solicitantă, dar satisfacția muncii și peisajele inedite au meritat tot efortul pe care l-am depus. A fost o surpriză pentru mine să obțin cele două locuri, mai ales că printre participanți se aflau și sportivi de performanță legitimați la cluburi sportive.”, a povestit ofițerul.
De-a lungul timpului, acesta a participat și a obținut locuri importante la maratoane, curse de alergare montană („Rodnei Sky Race- Alergând printre nori”, „Maratonul Nordului”) și evenimente sportive caritabile, pe trasee neamenajate, pe poteci nemarcate, pe pante cu înclinare mare și zone accidentate, pe ceață, ploaie și vânt, dar cu entuziasm și motivație.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*