Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Doi copii și mama lor morți într-un cumplit accident

Doi copii și mama lor, din Suceava, au murit, duminică, într-un cumplit accident care a avut loc la Răcăciuni, în județul Bacău. Acesta a fost provocat de șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 46 de ani, originar din municipiul Bacău, care a condus pe contrasens și a intrat în plin într-o mașină marca Mercedes, înmatriculată în Anglia, în care se afla o familie de cinci persoane din Suceava – șoferul, soția sa și cei trei copii ai lor. Cele șapte persoane aflate în microbuz se deplasau în vacanță.

Șapte persoane au murit, în urma accidentului produs duminică dimineață, în județul Bacău. Din autoturismul marca Mercedes au murit trei persoane – soția șoferului, în vârstă de 34 de ani, un copil de 7 ani și un alt minor de doar 3 luni. Aceștia se aflau pe bancheta din spate a autoturismului.

 Din microbuz au murit alte patru victime – o femeie în vârstă de 67 de ani, una de 65 de ani, o altă femeie de 44 de ani și o tânără de 18 ani. Trei adulți și alți doi minori au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

Autoritățile au deschis în cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă. Cercetările privind circumstanțele producerii accidentului se află încă în desfășurare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*