Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Nu mai consumați aceste sortimente de înghețată dacă le-ați cumpărat! „Să le distrugă sau să le aducă înapoi”

Două sortimente de înghețată au fost retrase de pe piață de producătorul CICOM SRL, ca măsură de prevenţie, existand suspiciunea ca acestea sunt neconforme. Potrivit unei informări transmisă de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), cei care au achiziționat aceste tipuri de înghețată sunt sfătuiți să nu le consume, ci să le distrugă ori să le ducă înapoi la magazin.

În baza bonului fiscal, cumpărătorii își pot primi banii înapoi. Sortimentele de înghețată sunt: Unique- înghețată cu arome de tiramisu și vanilie și Happy- înghețată cu aromă și sirop de pepene galben.

Vă informăm că producătorul CICOM SRL, a iniţiat retragerea de la comercializare a produselor, ca măsură de prevenţie, existand suspiciunea ca acestea sunt neconforme. Din grijă faţă de consumatori, REWE România recomandă clienţilor care au achiziţionat produsele mentionate mai sus sa NU le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în oricare magazin PENNY. Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, a transmis ANSVSA.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*