Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO Un polițist din Suceava a urmarit o mașină cu infractori, alături de fiul său de 7 ani

Urmărire în două județe, pentru prinderea a doi tineri, bănuiți de furturi! Astăzi, Constantin, șeful Postului de Poliție Verești, județul Suceava, mergea la spital, cu mașina personală, împreună cu fiul său, de 7 ani, care ne salută în fotografie și care suferise o accidentare ușoară. Pe drum, a observat un vehicul, care era urmărit de polițiștii din Suceava și Botoșani, cei doi ocupanți fiind bănuiți de furturi, în județul Botoșani.

Acesta și-a dat seama că autoturismul este suspect și l-a urmărit, păstrând contact vizual și transmițând telefonic date colegilor din Suceava și Botoșani. Constantin a observat că cei doi tineri urmăriți au abandonat mașina într-un lan de porumb, încercând să fugă. Imediat, polițiștii aflați în urmărirea lor au intervenit și i-au imobilizat, după ce au tras focuri de avertisment. În prezent, cei doi se află în custodia poliției.

Înainte de a fi prinși în județul Suceava, astăzi, polițiștii din Botoșani au încercat să-i oprească pe cei doi bărbați, care au fugit, cu un autoturism, neoprind la semnalele și somările regulamentare ale colegilor noștri, fiind trase 7 focuri de armă. După un timp, autoturismul a fost reperat de un echipaj de poliție din județul Suceava, în localitatea Prelipca, dar șoferul nu s-a conformat nici de această dată semnalelor de oprire. În continuarea urmăririi, într-o intersecție, un alt vehicul a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție, producând doar avarii.

Mașina urmărită și-a continuat deplasarea, în zonă fiind direcționate forțe suplimentare, inclusiv un elicopter IGAV, aflat în misiune, într-o acțiune silvică.
Poliția Română

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*