Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Închisoare pentru tânărul din Suceava care a spart casele unor oameni de afaceri

Tânărul de 21 de ani, care a spart casele unor oameni de afaceri din Botoșani, a fost condamnat la închisoare. Sergiu Nicolae Lahman, din municipiul Suceava, a fost trimis după gratii, marți, de Judecătoria Botoșani pentru patru ani și zece luni. De asemenea, Mihai Vlăduț Ciornei, complicele său, a primit un an și șapte luni de închisoare pentru conducere fără permis. El l-a transportat pe Lahman de la Suceava la Botoșani.

Lahman a furat bani și bunuri în valoare de peste 16.000 de lei. El a pătruns pe proprietățile celor doi importanți afaceriști din Botoșani și ar fi furat bani și diferite bunuri din mașinile pe care le avea parcate în curțile caselor pe care le dețin la Mănăstirea Doamnei și, respectiv, Baisa.

Suceveanul ar fi intrat pe proprietatea unuia dintre ei în noaptea de 17 spre 18 iunie. El a sărit gardul și, profitând de faptul că autoturismele parcate în curte erau neasigurate, ar fi pătruns în ele și ar fi sustras bunuri și bani, creând un prejudiciu estimat la suma de 5.000 de lei.

În noaptea următoare, 18 spre 19 iunie, același individ a sărit gardul casei celui de-al doilea om de afaceri și a furat bani și documente din trei mașini parcate în curte. Prejudiciul a fost estimat la suma de 11.500 de lei.
Oamenii de afaceri care au căzut victimele individului sunt: Tonino Boldea, Liviu Conțac și Nicu Catană.

Omul de afaceri din Botoșani care s-a luptat cu hoțul venit să-i prăduiască casa. Tânărul, judecat pentru furturi de la mai mulți afaceriști

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*