Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Tinerețe distrusă de boală pentru o tânără din Dumbrăveni. Adina are nevoie de ajutor

Un diagnostic dur – Leziune epileptogenă temporo- mezială dreaptă îi răpește tinerețea liniștea și visele unei tinere de 21 de ani din Dumbrăveni.
Din păcate organismul ei nu mai răspunde la tratament și crizele epileptice nu pot fi controlate, manifestându-se în mai multe episoade pe zi. Pentru a lupta cu boala are nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă la Spitalul Monza din București, a cărui cost este de minim 50.000 de lei din estimările spitalului.
O echipa multidisciplinară de medici a stabilit că este nevoie de o intervenție chirurgicală de ablație a leziunii epileptogene.
Este vorba despre Pascaru Adina Larisa, de 21 de ani, din Dumbrăveni, județul Suceava, o tânără dornică să își recapete sănătatea, să își poată face din nou planuri de viitor și să își trăiască frumos viața aflată la început de drum.
Din păcate, în acest moment Adina se recuperează după o altă intervenție chirurgicală și si- a pierdut și locul de muncă. Stă în puterea noastră să îi oferim suportul financiar necesar pentru intervenție. Medicii mizează pe un procent de 80% șanse de a se recupera și a învinge boala, lucru care este extrem de promițător.

Pentru toți cei care doriți să ajutați, va punem la dispoziție contul Adinei :
Titular: Pascaru Adina Larisa
Cont: RO86 RNCB 0655 1594 7337 0001

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*