Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Bărbat din Suceava trimis în judecată după ce și-a ucis soția și i-a ascuns cadavrul

Un bărbat din Suceava a fost trimis în judecată, joi, de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curtea de Casație și Justiție, după ce și-a ucis soția și i-a ascuns cadavrul. Suceveanul este acuzat de comiterea infracțiunilor de violență în familie în varianta omorului calificat și profanare de cadavre sau morminte.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în noaptea de 10 spre11 iunie 2020, și-ar fi luat soția de la domiciliul comun situat în municipiul Rădăuți, transportând-o într-un loc necunoscut, după care pe fondul geloziei ar fi agresat-o suprimându-i cu intenție viața și apoi i-ar fi ascuns cadavrul, care nu a mai fost găsit.

În cauză s-a dispus instituirea sechestrului asupra a 7 bunuri imobile ale inculpatului, respectiv asupra a două autoturisme. Totodată, procurorii au solicitat menținerea măsurii arestării preventive și a sechestrului asigurător constituit.

În cursul efectuării urmăririi penale, procurorii au beneficiat de sprijinul IGPR – Direcția de Investigații  Criminale și al Poliției Municipiului Rădăuți, precum și de suportul tehnic al IGPR – Direcția de Operațiuni Speciale.

Rechizitoriul împreună cu dosarul cauzei au fost trimise Tribunalului Suceava.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*