Luni 21 Iunie 2021, Actualizat acum 171 zile 12:00 am

 

Un urs a intrat într-o gospodărie din Vatra Dornei. Ce pagube a produs

Un urs a intrat, în noaptea de luni spre marți, într-o gospodărie din Vatra Dornei, unde a produs mai multe pagube. În urma unui apel prin numărul unic de urgență 112, o patrulă mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm s-a deplasat la domiciliul familiei din municipiul Vatra Dornei și a constatat că ursul a produs pagube materiale, a distrus mai multe garduri, a luat un porc, după care a părăsit zona.

Au fost anunțate și celelalte instituții abilitate să intervină în asemenea cazuri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava transmițând un mesaj RO-Alert pentru atenționarea populației din zona în care a fost semnalată prezența ursului.

Totodată, jandarmii au rămas în zonă pentru o perioadă mai lungă de timp pentru a se asigura că ursul nu se întoarce și că nimeni nu este în pericol.

„Le reamintim cetățenilor că, în situația în care constată prezența ursului, trebuie să aibă grijă unde își depozitează resturile menajere, să nu se apropie de el pentru a face fotografii sau pentru a-l hrăni și să apeleze numărul unic de urgență 112”, susțin reprezentanții Jandarmeriei Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*