Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO Bărbat reținut pentru contrabandă. Polițiștii au găsit în mașina lui țigări de peste 100.000 lei

La data de 19.04.2021, în jurul orei 15:25, un echipaj din cadrul Compartimentului Rutier – Poliția Municipiului Vatra Dornei, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control pe str. Argestru din mun. Vatra Dornei,  autoturismul condus de către un bărbat de 34 ani, din comuna Balșa, jud. Hunedoara.

Întrucât cu ocazia verificării autoturismului s-a constat că în interior se aflau mai multe cutii din carton despre care șoferul nu a putut da relații cu privire la proveniența acestora, s-a procedat la conducerea persoanei în cauză și autoturismului la sediul subunității.

În urma examinării autoturismului în prezența a doi martori asistenți, în interior, respectiv în partea din spate, precum și în portbagaj, s-au identificat 15 cutii din carton (baxuri) cu 7500 pachete de țigări de proveniență extracomunitară, cu o valoare de piață de 103.749 lei. În total, în urma inventarierii a fost identificată cantitatea de 150.000 bucăți țigarete de contrabandă.

S-a procedat la ridicarea și confiscarea întregii cantități de țigări de proveniență extracomunitară, iar față de bărbatul de 34 de ani s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 h, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză s-a întocmit  dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”contrabandă”, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*