Joi 06 Mai 2021, Actualizat 12:00 am

 

FOTO Incendiu la Frasin! O gospodărie a fost mistuită de foc

Un incendiu a avut loc în localitatea Frasin, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din orașul Frasin.
La sosirea echipajelor, ardeau locuința și clădirile anexe, construcții majoritare din lemn, cu pericol de propagare la vecinătăți. Incendiul a fost lichidat la ora 1:35.

Au ars: casa de locuit, o magazie de lemne și un adăpost de animale, pe o suprafață totală de aproximativ 150 metri pătrați. Au mai ars circa 10 metri cubi lemn de foc, obiecte de mobilier, materiale textile, aparate electrocasnice și alte bunuri materiale.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: jar sau scântei provenite din coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat o locuință și anexele gospodărești aflate în vecinătate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*