Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO Casă distrusă de flăcări! O femeie a suferit arsuri

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, din orașul Frasin.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul casei (P+1) și o cameră de la etaj, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la construcțiile învecinate.

Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați și bunurile din interiorul camerei, pe o suprafață de 10 metri pătrați. S-au degradat elemente de tâmplărie din PVC, obiecte de mobilier, tencuieli și zugrăveală interioară și altele.

Pe timpul intervenției, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean a acordat primul ajutor medical unei femei, în vârstă de 34 de ani, care a suferit arsuri la o mână. Ulterior, aceasta a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un aparat electrocasnic (fier de călcat) lăsat sub tensiune.

Incendiul a fost lichidat la ora 1:40, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și construcțiile aflate în imediata apropiere (o altă locuință și anexe gospodărești).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*