Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Tot ce trebuie să știi despre jocurile de cazino cu dealer live

În ultimii ani, jocurile de cazino live și-au consolidat poziția în topul preferințelor jucătorilor online. Dacă deja cunoști beneficiile jocurilor de noroc online, cu siguranță jocurile live for fi pe gustul tău. Vom discuta despre cele mai bune jocuri, dar și despre avantajele și dezavantajele jocurilor de noroc cu dealer live. La final, vei fi cu siguranță pregătit pentru o rundă de jocuri la 888 casino.

 

Cum funcționează jocurile de cazino live?

Fiecare joc de cazino cu dealer live este ușor diferit, dar toate au câteva teme comune care le definesc.

Iată cum funcționează:

  • Vei juca cu dealeri reali în loc să joci împotriva generatoarelor de numere aleatorii, ceea ce te aduce mult mai aproape de atmosfera dintr-un cazino real.
  • Jocurile sunt transmise în flux de la studiouri dedicate din întreaga lume. În unele cazuri, acestea sunt transmise de la cazinouri din lumea reală, cum ar fi Foxwoods Resorts USA și The Hippodrome din Londra.
  • Unele jocuri de cazino cu dealer live au funcții extra foarte interesante, cum ar fi multiplicatori, runde bonus și multe alte surprize.
  • Jocurile cu dealeri live funcționează ca orice alt joc de cazino. Intri în studio, te așezi la masă, plasezi pariurile pe o masă de joc digitală, iar dealerii online se ocupă de restul. Cel mai frecvent, fiecare rundă durează între 30 de secunde și un minut.
  • O mulțime de jocuri live au caracteristici suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a face aceleași pariuri cu un singur click, înregistrări de joc pentru a vedea cum s-au jucat ultimele 100 de mâini și chiar funcții de chat pentru a interacționa cu dealerii.

 

Cele mai bune jocuri de dealeri live

Jocurile de cazino cu dealeri live au parcurs un drum lung de când au devenit cu adevărat apreciate. La început, acestea erau camere simple pentru jocuri de bază de ruletă, blackjack și poker. În timp ce acele variante erau revoluționare la acea vreme, ele par rudimentare acum.

Deși sunt multe dintre variante care poți să alegi, îți vom prezenta doar 3 dintre cele mai bune jocuri cu dealeri live.

 

Quantum Roulette (Playtech)

Playtech este poate cunoscut pentru sloturile video, dar producătorul oferă și o gamă de clasă mondială de jocuri de cazinou cu dealeri live. Probabil că cele mai impresionante jocuri se găsesc în gama sa de jocuri Quantum, dintre care ruleta este probabil cel mai important joc.

Amplasat într-un studio de joc futurist, acesta este orice altceva decât un joc standard de ruletă de dealeri live. Înainte ca dealer-ul să rotească roata, vor fi selectate mai multe numere ca Numere Cuantice. Acestea pot avea multiplicatori de până la 500x.

 

Lightning Dice (Evolution Gaming)

Un joc pe care nu îl vei găsi adesea în cazinourile live este craps, deși Evolution Gaming are unul în portofoliul său. Deocamdată, există doar câteva jocuri simple de zaruri de care te poți bucura.

Lightning Dice implică parierea pe rezultatul a trei zaruri. Gazda jocului zarurile aruncă într-un turn transparent din plastic, pentru ca la final să primești o fotografie cu rezultatele.

Ceea ce face ca Lightning Dice să fie mai interesant sunt multiplicatorii oferiți jucătorilor. Înainte de a începe oricare dintre acțiuni, mai multe numere vor fi selectate aleatoriu ca numere de fulger. Acestea pot avea multiplicatori de până la 1.000x.

 

Infinite Blackjack (Evolution Gaming)

Nicio listă de jocuri de cazino live nu ar fi completă fără a lua în considerare blackjack-ul cu dealer live. Dintre toate jocurile din această categorie, Infinite Blackjack se remarcă datorită capacității sale de a găzdui mai mulți jucători în același timp.

Cum este posibil acest lucru? Infinite Blackjack combină jocurile live cu cărțile virtuale, ceea ce înseamnă că toți jucătorii folosesc aceleași două cărți inițiale și apoi își joacă mâinile individual. Acest mic truc ingenios a rezolvat problema scalabilității și, datorită acestuia, nu va mai trebui să aștepți niciodată un loc la mesele de blackjack live.

Blackjack Infinite are, de asemenea, câteva pariuri profitabile demne de menționat. Poți paria pe Any Pair, 21 + 3, Hot3 și Bust It. Aceste pariuri secundare oferă oportunități suplimentare de a câștiga chiar dacă mâna principală pierde.

 

Avantajele și dezavantajele cazinourilor de dealeri live

Ar fi părtinitor să spunem că jocurile de cazino live au doar avantaje. Există și câteva dezavantaje, dar, în ansamblu, este clar că beneficiile depășesc dezavantajele. În interesul imparțialității, vrem să le acoperim oricum pe amândouă.

  • Avantajele cazinourilor live

Vei câștiga mai mulți bani cu un pariu mai mic. Cotele pentru pariurile Daily Double și Pick 3, precum și pentru alte pariuri, sunt în general de așa natură încât ai putea avea șanse serioase la un jackpot dacă nimerești combinația corectă.

Provocarea este mult mai mare. Pariori pe cai s-ar putea plictisi să joace o singură cursă în repetate rânduri, în speranța de a pune mâna pe câștiguri mici. Dar nu este nimic mai interesant decât să știi că ai un pariu potențial profitabil care se desfășoară pe mai multe rase.

Valoarea este mai bună. Marginea casei este mai mică, ceea ce înseamnă mai mulți bani în buzunar pe termen lung.

 

  • Dezavantaje ale cazinourilor live

Costuri mai mari – În comparație cu jocurile de cazino digitale, jocurile live costă mai mult. Acest lucru se datorează faptului că prețul rulării jocurilor de cazino live este mult mai mare. Salariul dealerului, costurile de studio înseamnă că pariul minim este mai mare de cele mai multe ori.

Probleme cu accesul – Datorită mediului de reglementare fracturat în ceea ce privește jocurile de cazino online, jucătorii nu au acces la toate cazinourile online. Sigur, vei găsi un cazino cu jocuri live, însă dacă ai pretenția să joci la un cazino online de pe alt continent, s-ar putea să te lovești de unele restricții.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*