Joi 06 Mai 2021, Actualizat 12:00 am

 

Alertă de ultimă oră! Județul Suceava, sub Cod Galben

Meteorologii au emis, marți, o avertizare de Cod galben pentru Moldova și nord-estul Munteniei, valabil între 23 martie, ora 12:00 – 24 martie, ora 18:00. În Moldova, iar pe parcursul zilei de miercuri (24 martie) și în nord-estul Munteniei vor fi perioade în care vântul va avea intensificări cu viteze de 55…65 km/h, iar pe arii restrânse peste 70 km/h. Vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, mai ales sub formă de ninsoare, temporar viscolită.

De asemenea, în intervalul 23 martie, ora 12:00 – 25 martie, ora 10:00, se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță, local intensificări ale vântului, vreme deosebit de rece.

În intervalul menționat, vor fi precipitații, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare în majoritatea regiunilor, iar vântul va avea intensificări, local și temporar, cu viteze în general de 45…55 km/h. La munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte consistent depus anterior.
Vremea se va menține deosebit de rece, cu temperaturi preponderent negative în cursul nopților și al dimineților, iar îndeosebi în vestul, nord-vestul și, parțial, centrul țării, se va semnala brumă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*