Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO Șeful unui ocol silvic din Suceava, agresat de un individ

Un incident violent a avut loc de 8 martie  la sediul Ocolului Silvic Breaza. Mihai Lițu, șeful Ocolului Silvic Breaza din cadrul Direcției Silvice Suceava, a fost agresat luni, 8 martie, în sediul ocolului silvic, de o persoană, D. Alexandru. Persoana agresivă a pătruns în sediul Ocolului Silvic Breaza și, fără niciun motiv, l-a lovit pe șeful ocolului, apoi a provocat mai multe distrugeri în incinta clădirii, inclusiv un fotocopiator și elemente de mobilier, potrivit Regiei Nationale a Pădurilor- Romsilva.
Și mașina de serviciu a șefului ocolului silvic, un autovehicul Dacia Duster, a fost distrusă, cel mai probabil de aceeași persoană.
Colegii noștri de la Ocolul Silvic Breaza au sesizat imediat Poliția și au depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, care efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și distrugere. Menționăm că în ultimii ani peste 180 de angajați ai Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva au fost victimele agresiunilor, cele mai multe în cursul acțiunilor de pază a pădurilor”, arată RNP.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*