Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Incident neobișnuit! Un bărbat beat criță a căzut cu capul de trotuar când încerca să urce într-un autobuz

Ce-și face omul cu mâna lui! Un bărbat de 74 de ani, din municipiul Suceava, a ajuns la spital după ce a băut până nu a mai știut de el, apoi, când a încercat să urce într-un autobuz, a dat cu capul de trotuar.

Incidentul a avut loc vineri, în stația de autobuz din zona centrală a municipiului Suceava, situată pe str. Ana Ipătescu pe sensul de mers către cartierul Burdujeni. Bărbatul stătea  pe o bancă de așteptare și fiind în stare avansată de ebrietate a ațipit. La un moment dat acesta s-a ridicat, a făcut câțiva pași și având în vedere starea avansată de ebrietate în care se afla, s-a dezechilibrat, și a căzut între bordura trotuarului și autobuzul de transport călători care se afla în staționare.

Incidentul a panicat atât martorii aflați la fața locului, cât și conducătorul auto care a solicitat ajutor prin SNUAU 112. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest pe bătrân indicând o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Județean Suceava în vederea efectuării investigațiilor medicale de specialitate și acordării de îngrijiri medicale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*