Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Femeie din Suceava ucisă de prietena sa și iubitul acesteia. Criminala a primit închisoare pe viață

Închisoare pe viaţă pentru Margareta Buffa, românca de 31 de ani acuzată că a ucis-o pe Nicoleta Indelicato, o suceveancă în vârstă de 25 de ani. Complicele femeii, Carmelo Bonetta, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare.

Nicoletta Indelicato a fost ucisă cu 12 lovituri de cuțit, apoi a fost incendiată în luna martie 2019, la Marsala, în Italia. Tânăra avea 25 de ani și era originară din România, fiind adoptată de o familie de italieni.

Nicletta ar fi fost omorâtă chiar de prietena sa, Margareta Buffa, și iubitul acesteia, Carmelo Bonetta.

Bărbatul de 36 de ani și-a recunoscut fapta și, după ce a acceptat să fie judecat prin procedură prescurtată, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare și la plata sumei de 300.000 de euro, drept despăgubire familiei victimei.

Bonetta le-a povestit oamenilor legii că s-a ascuns în portbagajul mașinii iubitei sale, iar când cele două femei au coborât din autovehicul pentru a se plimba, a ieșit din portbagaj și a înjunghiat-o pe Nicoletta. Italianul a mai mărturisit că iubita sa, Margareta, a fost cea care a incendiat trupul neînsuflețit al victimei.

La aceeaşi concluzie au ajuns şi judecătorii Curții din Trapani, condamnând-o pe Margareta Buffa la închisoare pe viață pentru fapta sa.

Sentința a fost dată ieri, 1 februarie, potrivit unionesarda.it.

Sursa: Observatornews.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*