Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Emoționant! Un câine a continuat să-și păzească gospodăria încă 3 ani după moartea stăpânilor

Un câine din Suceava a dus loialitatea la alte cote. Deși stăpânii săi au murit, acesta a continuat încă trei ani de zile să păzească gospodăria.

Recent proprietatea a fost vândută, iar noii proprietari au demolat casa. Singurătatea l-a făcut pe bietul câine să devină agresiv cu toți cei din jurul său și nimeni nu se mai apropia de el cu excepția unei rude a foștilor săi stăpâni, care îl hrănea deseori.

Câinele din localitatea suceveană Tișăuți are peste 12 ani și numeroase probleme medicale.

„Noul proprietar a demolat casa bătrânească. Câinele a rămas acolo cuminte pe movila lui de moloz. Și pare că păzește ce-a mai rămas din casă, și din amintirile sale dintr-o altă viață alături de oamenii care l-au crescut. Pare că-i orb, însă mâine il va vedea un medic. Chel, slab, fără dinți. Cam răutăcios ce-i drept, dar de singurătate și teamă. Mai are rost să intrebăm de ce nu s-a găsit un vecin, un om dintr-un sat intreg care sa-l adopte și să-i poarte de grijă? N-are sens. Va rămâne în grija noastră și nu-i va lipsi nimic. Mulțumim Jandarmeriei Suceava pentru sprijin și implicare!”, arată Asociația Casa lui Patrocle.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*