Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Povestea jandarmului din Suceava care a adoptat o fetiță și mai vrea să adopte una. Asta deși soția sa i-a adus pe lume trei fete

Din dragoste pentru copii, un jandarm sucevean a adoptat o fetiță. Este povestea plt. maj. Zamfiroaia Marius, care alături de soția sa, se ocupă de buna creștere a cinci fete, Bianca, Lavinia, Armina, Iuliana și Sonia. Pe lângă atribuțiile zilnice specifice carierei de jandarm, acesta își dedică timpul rămas pentru educația și dezvoltarea propice a acestora.

Acum șapte ani, în viața acestei familii, pe atunci cu trei fete, a intrat o fetiță de doar trei săptămâni, care le luminează viața în fiecare zi. După îndelungi cursuri, pregătiri și vizite cu cei de la Direcția pentru Protecția Copilului, cei doi au reușit să obțină atestatul de familie adoptatoare. Deși procedurile de adopție pot părea greoaie, jandarmul sucevean nu a fost descurajat o clipă și a persistat în îndeplinirea dorinței sale.
În legătură cu motivul pentru care a făcut acest act, deși mai are trei copii biologici, jandarmul mărturisește că „Atunci când inima vrea, ne atașăm.” Acesta susține că fetele sale au fost foarte entuziasmate când au primit vestea adoptării unui copil și acum toate se înțeleg de minune.
Totodată, subofițerul a mai luat o fetiță în plasament, pe care dorește să o adopte, dacă circumstanțele favorizează acest aspect.
Odată cu înfierea unui copil, sunt multe temeri care pot apărea, dar sentimentul de părinte adoptiv și atașamentul înving orice obstacole.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*