Miercuri 29 Mai 2024, Actualizat acum 149 zile 12:00 am

Roxana, o tânără repartizată la IJJ Suceava, șefă de promoție la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni

În ziua de 15 decembrie 2020, elevii seriei februarie-decembrie 2020 au absolvit cursurile Școlii  Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, urmând să primească gradul de sergent major, la unitățile operative unde vor fi repartizați vineri, 18 decembrie.

În contextul actual, generat de pandemia de coronavirus, absolvenții vor putea să opteze pentru funcțiile aprobate pentru repatizare, la unitățile operative unde au efectuat stagiul de practică, astăzi, 16 decembrie. Repartiția se va face în sistem videoconferință, în funcție de media generală de absolvire și de opțiunile acestora, urmând a se prezenta la unități la o dată care va fi comunicată ulterior.

Pentru această serie de elevi, în urma centralizării rezultatelor și a clasamentului final, șeful promoției este eleva Botezatu Roxana–Iuliana (media generală de absolvire 9,61), recrutată de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava. Aceasta s-a remarcat în timpul școlii prin rezultatele foarte bune obținute la învățătură și s-a distins printr-un comportament exemplar, definit de ambiție, perseverență și corectitudine.

Pentru că, în cursul acestui an școlar, activitățile didactice s-au desfășurat preponderent în sistem on-line, absolvenții au fost nevoiți să se adapteze cerințelor impuse de noua abordare a sistemului educațional și au confirmat capacitatea facilă de adaptabilitate prin rezultatele foarte bune obținute.

Le urăm succes absolvenților școlii și puterea de a face față tuturor provocărilor din activitatea profesională!

 

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*