Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Incendiu la Vatra Moldoviței! O gospodărie a fost distrusă de flăcări

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Frumosu, au intervenit, sâmbătă seară, cu 3 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie de pe raza comunei Vatra Moldoviței. Gospodăria era destinată creșterii animalelor și se afla într-o zonă izolată și greu accesibilă, situată la limita dintre comunele Vatra Moldoviței și Frumosu.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit și o parte din anexele gospodărești, care formau un corp comun, construit din lemn și acoperit cu șindrilă, cu pericol de propagare la restul construcțiilor anexe.
Incendiul a fost lichidat la ora 21:55.

Au ars: casa de locuit pe o suprafață aproximativ 24 mp, anexele gospodărești pe 60 mp, obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie, materiale textile, circa 4 metri cubi lemn de foc și alte bunuri. S-au degradat aproximativ 20 de metri liniari dintr-un gard din lemn.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum deteriorat.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, nici omenești, nici din rândul animalelor din gospodărie, iar pompierii au salvat restul anexelor de locuit și utilaje agricole (două cositori, o greblă mecanică și un motofierăstrău).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*