Joi 03 Decembrie 2020, Actualizat 12:00 am

 

FOTO & VIDEO Incendiu la o gospodărie din Volovăț din cauza unui… bec

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Volovăț, au intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD  pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Volovăț.
La sosirea echipajelor, ardea generalizat o construcție anexă, corp comun, cu pericol de propagare la restul gospodăriei și la două locuințe aflate în imediata apropiere. Incendiul a fost lichidat la ora 2:00.

Au ars șura, grajdul și un garaj, corp comun, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Au mai ars circa o tona de fân, șase metri cubi lemn de foc și altele. S-au degradat 40 mp din acoperișul unei bucătării de vară și un perete lateral al acestei construcții.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de instalația electrică de iluminat lăsată sub tensiune (un bec lăsat aprins în șură).
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit și bucătăria de vară ale proprietarului afectat, cât și cele două locuințe învecinate, cu bunurile aferente.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*