Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Cum să alegeți ceasul cadou perfect pentru orice femeie

În comparație cu o mulțime de alte opțiuni pe care le aveți atunci când alegeți cadoul potrivit pentru ea, un ceas este într-adevăr o piesă care poate fi deținută pentru totdeauna. Prin urmare, este cu atât mai important să alegeți modelul potrivit. Suntem aici pentru a vă ajuta cu ghidul nostru pentru a oferi cadoul ceasului potrivit pentru fiecare femeie.

Utilizați indicatori: bijuterii și accesorii

Dacă nu sunteți sigur ce tip de stil ar trebui să aibă ceasul, încercați să folosiți bijuteriile ei și alte accesorii de modă ca indicatori. Dacă nu are deja un ceas, bijuteriile pot fi un factor major în a identifica direcția corectă.

Nu este doar un indicator bun pentru gusturile ei rafinate, ci vă va oferi și un punct de plecare pentru a alege o piesă pe care o va combina cu succes cu garderoba ei.

Majorității femeilor care nu poartă cercei, coliere sau brățări le place, de obicei, să-și pună un ceas pe încheietura mâinii, așadar nu sunteți neapărat dezavantajați atunci când alegeți modelul potrivit de ceasuri de damă.

Dacă nu poartă ceas, atunci probabil că nu și-a ales încă gusturile exacte și acest lucru reduce orice probabilitate a unei greșeli masive de stil, atunci când îi alegeți cadoul.

Alegeți siguranța

Iată un sfat solid: atunci când oferiți un cadou, evitați riscurile inutile. Dacă nu sunteți sigur că va aprecia ceva cu adevărat neobișnuit, este cel mai bine să evitați formele și culorile ieșite din comun. De regulă, oamenii au tendința de a se sătura de ceva mult mai repede atunci când face parte dintr-o tendință trecătoare, iar un ceas nu ar trebui să se încadreze în această categorie.

Fiți atent la dimensiune și stil

În zilele noastre, femeilor le place sa poarte ceasuri de dimensiuni mai mari. Cu toate acestea, cu excepția cazului în care cunoașteți o preferință specifică pentru dimensiunea ceasului, vă sugerăm să nu alegeți la întâmplare. Un ceas de damă are o dimensiune medie a carcasei de aproximativ 28 până la 33 de milimetri. Dimensiunea poate depinde și de stilul ceasului.

Primul pas ar fi să găsiți răspunsul la această întrebare: cum va fi purtat ceasul? Va fi destinat uzurii zilnice sau doar pentru ocaziile ei mai rafinate și elegante? Țineți minte stilul său de îmbrăcăminte și folosiți-l ca o indicație, pentru a alege piesa potrivită.

Multe ceasuri de damă cu stil sportiv au de obicei o dimensiune de peste 30 de milimetri și au adesea una sau mai multe caracteristici suplimentare, pe lângă afișajul orei. De obicei, ceasurile elegante au o natură delicată, cadrane curate, precum și forme și culori simple.

În timp ce ceasurile sportive sunt de obicei compuse din oțel inoxidabil, carcasele varietății mai elegante pot fi realizate și din aur solid sau placat. Dacă încă mai deliberați cu privire la stilul pe care să îl alegeți, iată un alt sfat: deși există un anumit element de risc atunci când alegeți modelul sportiv potrivit, în aproape fiecare dulap al unei femei va există o rochie care s-ar potrivi cu un ceas elegant.

Alegeți marca și modelul potrivit

O mulțime de mărci de ceasuri și-au creat o reputație extinsă pentru producția de ceasuri de damă de înaltă calitate. Cu celebrele sale modele Ballon Bleu, Pasha, Tank și marca de lux Santos, Cartier a pus întotdeauna accent pe ceasurile pentru femei. Alături de Patek Philippe și Jaeger-LeCoultre, Rolex a recunoscut din timp importanța ceasurilor pentru femei și a reacționat în consecință.

Alte mărci care oferă o selecție largă de ceasuri de damă sunt TAG Heuer, Longines, Omega și Bulgari. De câțiva ani, producătorul Frederique Constant oferă ceasuri de lux, cu multe modele pentru femei, la prețuri foarte accesibile.

Indiferent dacă decideți să cumpărați piesa de pe internet sau direct dintr-un magazin specializat, există câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare. Asigurați-vă că cureaua de ceas are dimensiunea potrivită. Standardul este de aproximativ 19,5 – 21 cm (inclusiv carcasa ceasului). Legături metalice suplimentare și o curea de ceas din piele mai lungă pot fi făcute pe comandă. Brățările metalice de ceas pot fi, de asemenea, configurate pentru a se potrivi dimensiunii încheieturii mâinii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*