Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Violator în serie, arestat de polițiști la Suceava. Cum a convins-o pe o copilă să-l lase în casă

Un bărbat de 49 de ani, dat în urmărire după mai multe fapte de viol comise în diferite țări, a fost arestat preventiv la Suceava. Irinel Zeno Havârneanu este cercetat petru „coruperea sexuală a minorilor”, şi „violare de domiciliu”.

Potrivit procurorilor suceveni, în data de 10.07.2020, în timpul după-amiezii, o persoană minoră de sex feminin a fost abordată de către un bărbat necunoscut în faţa blocului de domiciliu, situat în municipiul Suceava, care a convins-o să-l conducă la apartamentul unde locuia, sub pretextul de a verifica instalaţia de apă. În interiorul apartamentului, bărbatul a agresat-o sexual pe minoră, ameninţând-o cu moartea dacă se opune, după care a părăsit locuinţa.

„În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, autorul faptei a fost identificat şi prins, pe numele acestuia fiind luată, la data de 30.07.2020, măsura preventivă a reţinerii. În data de 31.07.2020, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă, propunere însuşită, pe numele inculpatului fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile”, susțin procurorii.

Individul a violat două tinere în Italia apoi a fugit în Marea Britanie unde a violat o altă tânără care a murit la scurt timp.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*