Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

FOTO Pagube produse de furtuni în județul Suceava: copaci căzuți peste mașini, fire de curent rupte, inundații și incendii

În urma fenomenelor meteo periculoase din ultimele 24 de ore, pompierii militari suceveni au intervenit în localitățile Câmpulung Moldovenesc, Iacobeni, Vatra Dornei, Frătăuții Vechi și Suceava.

Astfel, militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit joi seară, în jurul orei 20:40, pentru defrișarea unui arbore care a căzut peste firele de iluminat public, pe strada Calea Bucovinei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Tot pentru defrișarea unui arbore, care a căzut peste două autoturisme, în cartierul sucevean Burdujeni, pe strada Prieteniei, au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, vineri dimineață, la ora 1:13.

Joi seară, la ora 22:10, militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au fost solicitați să intervină pentru două misiuni de evacuarea a apei, rezultată în urma ploilor abundente. În localitatea Iacobeni, pompierii au evacuat apa dintr-un adăpost de animale, iar în municipiul Vatra Dornei, pe strada Calea Transilvaniei, s-a evacuat apa dintr-o curte, inundată în urma eșecului utilităților publice (canalizare înfundată).

Ultima misiune, în urma fenomenelor meteo periculoase, s-a desfășurat în comuna Frătăuții Vechi, unde un trăsnet direct a lovit într-o gospodărie și a provocat un incendiu, vineri dimineață, în jurul orei 1:30.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*