Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Casă distrusă de un incendiu. Două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Frumoasa, comuna Moara.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul locuinței, existând pericolul de propagare la întreaga clădire și la anexele gospodărești.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru două femei, în vârstă de 84, respectiv 54 de ani, care au suferit atacuri de panică. Ulterior, după ce au fost stabilizate, femeile au refuzat transportul la spital.

Au ars bunuri din interiorul a două camere, pe o suprafață de aproximativ 75 mp (bunuri de uz casnic, obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie din lemn și altele). S-a degradat holul casei pe aproximativ 15 mp.

Flăcările au izbucnit din dormitorul locuinței, iar cauza probabilă a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric suprasolicitat.

Incendiul a fost lichidat la ora 8:30, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*